Partnerzy portalu
KOMENTOWANY TEKST

Nauczyciele zamiast przygotować się do lekcji, wypełniają papiery

• Enka, 2019-09-12 20:10:01

Jakie ośrodki wczasowe?
  • Anna, 2019-09-11 21:27:23

Do szczerze: Powiedz, gdzie tak mają dobrze nauczyciele i wystarczy im dwuletnie studium do wykonywania pracy nauczyciela?!? Bo w całej Polsce obowiązuje jednolite prawo, które mówi, że każdy nauczyciel musi mieć obowiązkowo ukończone wyższe wykształcenie, nawet bibliotekarz. Po tym widać, że Twój wpis jest wymyślony. Tak lubisz ludzi hejtować? Jesteś po prostu pisowskim trollem. Szkoda na Ciebie czasu.
  • Ewa, 2019-09-06 16:26:02

Do szczerze: żenująca wypowiedź
  • Szczerze, 2019-09-06 15:13:06

Do Ania: Nie chciałabym być Twoją córką. Pozdrawiam
  • Ania, 2019-09-06 14:53:35

Do szczerze: Chroń mnie Boże od takiej córki jak ,,szczerze''
  • szczerze, 2019-09-06 13:06:35

Jest godzina 13:00 moja mama - nauczycielka właśnie styrana wróciła do domu po pracy z wymagającymi uczniami klas 1-3. Teraz będzie jeść, a potem przez parę godzin dzwonić do koleżanek z pracy i obgadywać inne koleżanki z pracy (Tak, mają tam dość żmijowe towarzystwo). O 23:00 w nerwach przyjdzie do mnie aby wypełniać wirtualny dziennik na komputerze bo jej wiedza w tej tematyce nie pozwala na sprawne użycie komputera, a ona już nie ma czasu. Oczywiście, że chodzi o czas, bo to co mi zajmuje 5 minut jej 2 godziny. Tylko że ja kończę pracę o 17 i chcę odpocząć, ale do edukacji zawsze biorą się kłapiące japą egoistyczne stworzenia, które po przeczytaniu paru książek uważają się za lepszych, mądrzejszych i ważniejszych od innych. Jej edukacja opiera się na 2 latach studium w małym miasteczku, więc nie ma co wymagać. Nie powinna też wymagać specjalnego wynagrodzenia, a jednak.
  • Filip, 2019-09-06 12:57:31

Coz tego ,ze był ,,uczony,, nie nauczył się niczego i dlatego nie rozumie wielu problemów i uwaźa ze arogancja to zaleta, Podpisał ze uczony ,,arogandzki,, biedak
  • Marek, 2019-09-06 11:31:13

Hej uczony ! Kup slownik ortograficzny, ,,arogancki,, nie -dzki. Uczony tuman ,a głos zabiera ekspert Anny Zalewskiej
  • Grzegorz, 2019-09-06 11:25:47

Do dd co biedaku mozesz powiedzieć o pracy nauczyciela? Wagarowałeś ,omijaleś szkołe ,,papiery,, o wyksztalceniu kupiłeś na bazarze , Gdybyś chodził do szkoly umiałbyś mysleć,obserwować,madrze wnioskować,Twoja opinia to obiboka,ktory bywał w szkole rzadko
  • Jowita, 2019-09-06 11:18:00

Uczony moźe i był ale niekumaty i leniwy i dlatego nie umie logicznie mysleć,I w Paryzu nie zrobią z owsa ryzu
  • Krzysiek, 2019-09-06 11:12:42

Biedni uczniowie Przemka,Wiedza szla do przodu ,a on uczył.ze Ziemia jest plaska
  • zxcv, 2019-09-06 00:45:55

Do Przemek : Oj, to pracował Pan za "króla Ćwieczka", skoro wspomina Pan ośrodki wczasowe.. Od lat podstawy programowe zmieniają się tak szybko, że żaden konspekt nie przetrwa dwóch lat.
  • Belfer, 2019-09-05 22:46:50

Do Przemek : Te same konspekty na 6 lat? A gdzie indywidualizacja procesu nauczania? Gdzie duch postępu? Gdzie ewaluacja? Raczej Pańskie odejście nie było wielką stratą dla. Oświaty...
  • Przemek , 2019-09-05 22:00:28

Jak to się przygotowywać do lekcji. Pracowałem 6 lat w szkole i każdy z Nas miał gotowe konspekty na lata, czasem trzeba było wnieść nowości po radach programowych ale nie róbcie koledzy jaj. Fakt, że w oświacie się za mało zarabia jest niepodważalny ale tak samo w każdym innym zawodzie w Polsce. Ja dlatego zamiast się użalać nad swoim życiem zmieniłem zawód. Nikt na siłe nie trzyma. Szkoda tylko tych wakacji i ośrodków wczasowych za nieporównywalne pieniądze jakie dziś muszę płacić pracując na swoim. Troszkę samokrytyki drogie grono.
  • Grazyna, 2019-09-05 21:07:21

Do gh: A co lekarze zostaną zatrudnieni i wyleczą.

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!