Partnerzy portalu
KOMENTOWANY TEKST

Niedzielski: Rekomenduję, by jeszcze nie posyłać uczniów do szkół

• Rodzic , 2021-02-01 10:07:30

Do Doradca metodyczny: to teraz na górze napisali coś o demencji? 🤔🤭
  • Doradca metodyczny, 2021-02-01 09:27:19

Rodzic, wyjaśniłam ci dokładniej, bo nie pojęłaś. Ty masz demencję. Patrz temat na górze i pisz na temat.
  • Rodzic , 2021-02-01 09:16:31

Do Doradca metodyczny: zwróć uwagę na swoje zdrowie bo się powtarzasz 🤣🤣🤣🤣 do tego skleroza już naprawdę nie pamiętasz co za głupoty piszesz? Teraz doszło wizytator 🤭 .
  • Doradca metodyczny, 2021-01-31 21:39:07

Rodzic, szkoły wizytuje wizytator, a nie kurator. Owszem kurator też może, ale raczej przychodzi na podsumowanie wizytacji, po zapoznaniu się raportami wizytatorów, czasem też doradców metodycznych. Zastanawiam się nad twoim stanem zdrowia. Masz jakąś obsesję na moim punkcie, trollu. Zastanawiam się nad twoim stanem zdrowia.
  • Rodzic , 2021-01-31 18:18:57

Do Doradca metodyczny: i po co te wyzwiska? To co masz na szyi już zapomniało jak się chwaliłaś że wizytowałaś szkoły a w następnym wpisie mnie pouczyłaś czym się różni hospitacja od wizytacji? Już głąb zapomniał? No jak się twój pan lewak dowie że robisz takie błędy to ci zafunduje podróż pociągiem 🤣🤣🤣🤣🤣. Ps to nie Ty ciągle coś piszesz o jakiś bojówkach zrodzonych w Twojej chorej wyobraźni 🤔🤭 Ciebie nie można ośmieszyć to nie ten poziom, Ty się sama ośmieszasz 🤣🤣🤣🤣 zapisz to sobie w kajeciku i podkreśl wężykiem ha ha ha ha ha do pracy doktorskiej będzie jak znalazł.
  • Doradca metodyczny, 2021-01-31 17:27:36

Rodzic-Troll-coś masz z pamięcią, nigdy nie pisałam, że byłam kuratorem. Rodziny też nie wymyśliłam. Ty Trollu masz na celu ośmieszanie mnie, bo ci za to płacą. Ty jesteś mistrzem w zmianach tematów. Tu jest przykład, po co starasz się mnie ośmieszać do Kasi. Co ci to da. Może ty jesteś Kasią i szukałeś zaczepki. Dziwię się, że Konfederacja ma tak kiepskich trolli.
  • Rodzic , 2021-01-31 14:57:29

Do Kasia : jeżeli próbujesz doszukać się logiki w wypowiedzi Trolla doradcy do się niestety zawiedziesz. Jak sama napisała w innym temacie troll to taka osoba która manipuluje i zmienia temat na inny. W wypowiedzi madam doradcy masz podręcznikowy przykład trollingu. Każdy kto się z nią nie zgadza staje się obiektem kpin i pomówień. Dowartosciowuje się tutaj opisując swoją wymyśloną rodzinę, znajomych a sama raz jest nauczycielem, raz kuratorem, teraz doradcą robiącym doktorat. Za tydzień będzie się habilitować 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • Doradca metodyczny, 2021-01-31 11:50:36

Kasia, przeczytaj jeszcze raz, nie kazałam Ci iść do pracy o 10. To daj propozycję godzin dla seniorów 6 lub 7 do 8. Jeśli nie umiesz rozwiązać tego problemu, to Rząd już zdecydował. Kupuj do woli. Daj coś na WOŚP.
  • Kasia , 2021-01-31 11:21:33

Do Doradca metodyczny: hmm, nie rozumiem. Napisałaś że między 10 a 12 powinnam być w pracy, w drugim wpisie proponujesz zakupy między 8 a 10 tyle że to cały czas poranna zmiana w pracy. Nie wszyscy mają okienka w czasie pracy i nie wszyscy pracują na rano. Może się zdziwisz bo pewnie jesteś nauczycielem ale w soboty również ludzie chodzą do pracy. Starsi ludzie i tak chodzą na zakupy wcześnie rano i robią zakupy dla całej rodziny, sklepy w czasie godzin dla seniorów były prawie puste.
  • po prostu zaprzestań, 2021-01-31 00:29:40

"pisane przez Ciebie o 2.01.43 Ten wpis zrobiony w nocy, w nerwach z licznymi obraźliwymi słowami świadczy, że jesteś trollem, który przeze mnie może nie dostanie 2,50." - pudło, nie jestem trollem i nikt mi za to nie płaci, uważaj sobie co chcesz, wisi mi to, zdanie zdrajczyń narodu mnie nie obchodzi. "Komentarz znowu ma na celu ośmieszanie, skłócenie ze wszystkimi." - ty tak właśnie robisz, trujesz, dzielisz, skłócasz i masz poprzez swoje zwodnicze socjotechniki, manipulacje i propagandy, żadne jest twoje doradzanie, żadne. "Grunt Ci się pali pod nogami, albo objaw silnej nerwicy, a może czegoś gorszego." - przeciwnie, ja się czuję świetnie ale ty? nie powiedziałbym, zobaczymy komu się będzie palił jeszcze grunt pod nogami - tylko w sieci mocna jesteś. "Wyobraź sobie, że ja już mam dowody wdzięczności, życzliwości od młodego pokolenia, nawet i od tych, którzy byli leserów, ale jako dorośli ludzie zrozumieli moje dobre intencje." - kłam dalej propagandystko i tak nikt takim wyrachowanym, cwaniackim osobom jak ty nie zaufa, w to co tutaj piszesz. "Pisz komentarze do artykułów zamieszczonych na górze, mniej emocji, więcej chłodnej analizy." - tak zrobię, jak ty przestaniesz prowokować. "Nikt wykształcony nie weźmie Twoich wpisów, o ile je przeczyta, na poważnie." - ludzie pseudo-wykształceni pełni pychy, dumy i wywyższający się jak ty nie wezmą, jasne, to wiem. Zresztą po co się w ogóle wdaję w dyskusję z taką osobą i tak to rzucanie grochem o ścianę, szkoda klawiatury.
  • Doradca metodyczny, 2021-01-30 21:38:15

Kasia, nic nie mogę Ci kazać, mogę proponować, np. robić zakupy 8-10, to dużo czasu, a większe w soboty. Można też robić wieczór. Im później tym mniej ludzi. Trochę empatii dla Seniorów i odpowiedzialności za ich zdrowie.
  • Kasia , 2021-01-30 14:41:03

Do Doradca metodyczny: ja pracuję na popołudniową zmianę, dlaczego każesz mi być między 10 a 12 w pracy? Nie wszyscy są nauczycielami.
  • Doradca metodyczny, 2021-01-30 12:12:03

Likwidacja godzin dla Seniorów jest złą decyzją, młodzi o tej porze powinni być w pracy lub się uczyć. Jeśli otworzą szkoły, to uczniowie będą się wałęsać przed lekcjami i po lekcjach po sklepach i roznosić zarazę. Kiedy Seniorzy będą mogli spokojnie robić zakupy.
  • KRZYWDZĄ SENIORÓW?, 2021-01-30 11:10:54

Dlaczego od 01.02.2021 r likwidujecie GODZINY DLA SENIORA ? - wskutek takiego działania ludzie starsi stracą możliwość bezpiecznego zakupu żywności, a przecież biznesmeni i tak niczego nie zyskają na tej zmianie, bo młodzi i tak kupiliby poza tymi dwiema godzinami to co mieli kupić .
  • Doradca metodyczny, 2021-01-30 10:24:04

ostro do poniżej, pisane przez Ciebie o 2.01.43 Ten wpis zrobiony w nocy, w nerwach z licznymi obraźliwymi słowami świadczy, że jesteś trollem, który przeze mnie może nie dostanie 2,50. Komentarz znowu ma na celu ośmieszanie, skłócenie ze wszystkimi. Grunt Ci się pali pod nogami, albo objaw silnej nerwicy, a może czegoś gorszego. Wyobraź sobie, że ja już mam dowody wdzięczności, życzliwości od młodego pokolenia, nawet i od tych, którzy byli leserów, ale jako dorośli ludzie zrozumieli moje dobre intencje. Pisz komentarze do artykułów zamieszczonych na górze, mniej emocji, więcej chłodnej analizy. Nikt wykształcony nie weźmie Twoich wpisów, o ile je przeczyta, na poważnie.

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!