Partnerzy portalu
KOMENTOWANY TEKST

Zakażenie koronawirusem w kolejnej szkole. Chory nauczyciel

• Rodzic , 2021-05-27 20:01:11

Do Doradca metodyczny: co znów zabolała prawda i zabrakło argumentów? 🤗 Najważniejsze, że wpis merytoryczny 🤓😎🤓😎🤓
  • Doradca metodyczny, 2021-05-27 17:01:37

Piszemy: weź, a nie weś
  • Rodzic , 2021-05-27 11:35:36

Do Doradca metodyczny: dokładnie, weś przykład z doradcy metodycznego 🤓😎🤓😎🤓
  • Doradca metodyczny, 2021-05-27 10:43:13

Pedagog doświadczony, o ile nim jesteś, bo słowo ziomki nie odpowiada stylowi wypowiedzi pedagoga. Wypowiedz się i skomentuj artykuły dotyczące spraw edukacji zamieszczonych na innych stronach portalu. Merytoryczne wypowiedzi byłyby tu pożądane.
  • Rodzic , 2021-05-26 15:41:05

Do Pedagog doświadczony: jeśli o mnie chodzi to chętnie, nie wiem co na to Twoja koleżanka podająca się za doradce metodycznego.
  • Pedagog doświadczony, 2021-05-26 07:51:42

Ej ziomki doradca metodyczny i rodzic chciałem napisać coś w temacie ale widzę, że na edukacja portal samorządowy urządziliście sobie prywatne forum. Proponuje wam przenieście się na priv, a i nie marnujcie życia i czasu.
  • Rodzic , 2021-05-24 20:56:03

Do Doradca metodyczny: opowiedziałaś o patriotyzmie swoich rodziców tylko po to, żeby sama siebie ukazać w lepszym świetle i uwiarygodnić swoje bajeczki, a to już jest pospolita sprzedaż z najniższych pobudek 🤮 opowiedziałaś o swojej córce jej podbojach miłosnych i stanie majątkowym. Opowiedziałaś o pracy swojego męża, o chorobach znajomych. Wiem wiem wszystko w dobrej wierze, tylko dlaczego nikt Ci nie wierzy? 🤔 Nie odpowiadaj, wytrzymaj "koniec tematu" używasz słowa troll we wszystkich przypadkach, pewnie wydaje ci się, że tak się zaklina rzeczywistość 🤓😎🤓😎🤓
  • Do Doradcy, 2021-05-24 20:29:17

"ten Troll od elaboratów," - nie troll a normalny użytkownik, a ile kto pisze to czyjaś sprawa. "znowu się tłumaczycie wykrętnie." - nie my dyskutujemy, tylko z tobą rozmawiamy, ty się próbujesz teraz tłumaczyć. "Dobrzy ludzie nie używają cudzych zmarłych rodziców do swoich ,, dyskusji"." - zgadza się, my tak nie robiliśmy, a jeśli uważasz inaczej podaj konkretny cytat. "Wy nie dyskutujecie tylko manipulujecie," - my dyskutujemy, ty manipulujesz ale tego nie dostrzegasz a nawet nie chcesz dostrzegać. "jak przystało na Trolli." - ty jesteś czołowym trollem-manipulantem tego forum poświęconego edukacji, tylko troll mógłby się nazwać "doradcą metodyczną" i pisać niestworzone propagandy i manipulacje. "Poczytajcie poradniki, jak prowadzić dyskusję." - my nie potrzebujemy, tobie zaś by się to przydało. "Koniec tematu," - koniec znaczy koniec, ciekawe czy dalej coś napiszesz? na pewno napiszesz
  • Doradca metodyczny, 2021-05-24 20:27:36

Do Rodzic : Opowiedzieć o patriotyzmie swoich Rodziców, to nie jest sprzedaż. Natomiast Ty, jak jesteś taki mądry nie wykorzystuj tego w wulgarny sposób, bo dowodzisz swoim zachowaniem, że jesteś płatnym Trollem. Teraz naprawdę koniec tematu, bo do płatnego Trolla nic nie dotrze.
  • Rodzic , 2021-05-24 20:05:38

Do Doradca metodyczny: to akurat Ty użyłaś zmarlej osoby do dyskusji, sprzedałaś pamięć swoich rodziców co jest poprostu obrzydliwe, kto tak postępuje każdy może sobie sam odpowiedzieć. 😇 Emotikon przedstawiający Twoje zadowolenie tylko to potwierdza 🤭 mam nadzieję, że koniec tematu oznacza dla ciebie koniec tematu 😎🤓😎🤓😎
  • Doradca metodyczny, 2021-05-24 19:58:45

Rodzic- Troll i ten Troll od elaboratów, znowu się tłumaczycie wykrętnie. Dobrzy ludzie nie używają cudzych zmarłych rodziców do swoich ,, dyskusji". Wy nie dyskutujecie tylko manipulujecie, jak przystało na Trolli. Poczytajcie poradniki, jak prowadzić dyskusję. Koniec tematu, ,, dobrzy" ludzie🤗.
  • Do Doradcy, 2021-05-24 19:19:56

"w weekend napisaliście 5 komentarzy na mój temat," - no i co z tego? mamy prawo głosu tak jak i ty. "gratulacje manipulacji." - mylisz pojęcia, czym innym jest rozmowa/dyskusja a czym innym manipulacja, w której niestety ale ty przodujesz. "Ja napisałam 1 krótki" - cieszymy się. "w odpowiedzi na wasze bzdury," - poczytaj swoje komentarze, a z pewnością dostrzeżesz( o ile to możliwe), że ty bzdury prawisz niemałe. "Trolle - Manipulanci" - odezwała się pierwsza trollująca tutaj manipulantka, podpisująca się jako "doradca metodyczny" nie mając z czymś takim nic wspólnego.
  • Rodzic , 2021-05-24 19:03:17

Do Doradca metodyczny:" śp" wiesz chociaż co to znaczy? Sprzedałaś pamięć ojca pisząc tutaj o nim obcym ludziom i masz teraz do innych pretensje? Opisujesz swoje i całej rodziny prywatne życie (nawet swojego dziecka) , żeby się lepiej sprzedać a innych nazywasz trolami? Opisuje prywatne życie znajomych a innych nazywasz trolami? Każdy może to sprawdzić i już będzie wiedział kto jest trolem a kto dobrym człowiekiem 😇😎🤓😎🤓😎
  • Doradca metodyczny, 2021-05-24 17:23:09

Rodzic- Troll, jesteś nieudacznikiem, skoro musisz obrażać mojego śp. Ojca. Taki wpis jest charakterystyczny dla Trolla, jakim jesteś. Twój szef się pewnie wkurzył, że zostałeś zdemaskowany przez kolejną osobę. 😇 ten emotikon charakteryzuje katolika, który niby nic złego nie robi, jedynie obraża czyjegoś zmarłego Ojca, którego w dodatku nie znał. W Polsce podobnych do ciebie katolików jest wielu, ja ty Trollu.
  • Rodzic , 2021-05-24 10:42:17

Do Doradca metodyczny: znów potwierdzasz, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, jak tata rozkazów 😇 emotikon ma podkreślić różnice między mną a lewackimi towarzyszami 🤗 dobrze, że wyjdzie na taraz rozkoszować się pogodą jak na arystokratkę przystało 😷 siedź w maseczce bo a nuż jakiś pojedynczy covidek wiatr przyniesie. 😎🤓😎🤓😎

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!