-
Rodzic , 2021-08-13 20:23:57
Do Mao: gotowy tekst to chyba dostałeś od doradcy metodycznego bo to kopiuj wklej jego wypowiedzi. Masz bardzo mały zasób słów jak na dyrektora, kuratora, wizytatora, doradcy metodycznego, nauczyciela...... Cieniutko z inteligencją rodzice dali co mogli a, że za dużo nie mieli..... 😎🤓😎🤓😎
-
Mao, 2021-08-12 08:00:10
pojawiający się tu rodzoc i Kasia to trole finansowane przez PIS , na wszystkim się znają i cytują gotowe teksty
-
Litości , 2021-07-30 17:55:48
Do Stone: gej w kolorowych szmatkach kręcący gołym tyłkiem na platformie krzyczący o rodzinie i adopcji dzieci jest taki wiarygodny jak ty.
-
antek, 2021-07-30 13:41:02
Do Stone: A ja myślałem że gej to gej,kobieta to kobieta,a mężczyzna to mężczyzna.Według Ciebie są dobrzy geje i niedobrzy.To zależy z jakiego są środowiska?
-
Prawda , 2021-07-30 09:21:20
Do Stone: manipulujesz liczbami a to już pokazuje, że jesteś niewiarygodny. Pani Kruzik-Rostowska w 2014 stwierdziła, że nauczyciele zarabiają 5 tyś zł. Statystycznie idąc z psem każdy ma trzy nogi. Oczywiście twoja statystyka ma większy sens. Tak jak zbrodnie sowieckie były usprawiedliwione bo przecież wyzwalali nas od hitlerowcow i coś im się od życia należało.....
-
Stone, 2021-07-30 03:50:15
O, to rozumiem, że jak zamieniłem "ideologię LGBT" na "ideologię katolicką" powtarzając dosłownie te same hasła (i to te lżejsze) co nasz najukochańszy minister edukacji i inni (...) i z jego obozu to już jest źle? Już zabolało? Ciekawe czemu. Może dlatego, że to okropne i dehumanizujące hasła, które nie powinny mieć miejsca w dyskursie politycznym, w ani jedną ani drugą stronę? I akurat moje już mają większy sens, bo z dwojga złego to katolicyzm o wiele bardziej krzywdzi dzieci niż "lewacka propaganda" jak to bardzo lubicie nazywać. Ostatnio wyszły statystyki przypadków pedofilii - poczytajcie sobie i zastąpcie w swoich głowach mit, że to geje krzywdzą dzieci. Bo tak naprawdę najliczniejszą grupą (poza rodziną, co jest bardzo przykre samo w sobie) byli księża. 30% przypadków przy 0.1% liczebności w społeczeństwie. I teraz odpowiedzcie sobie na pytanie jakim trzeba być hipokrytą, żeby zza ambony krzyczeć o tym co jest dobre dla rodzin i dzieci.
-
Rodzic , 2021-07-29 20:37:19
Do Doktorek: jednak skomentowałaś Doradco metodyczny i to dwa razy "pracusiu" tak pewnie mówi do ciebie kierownik farmy w której pracujesz 🤓😎🤓😎🤓
-
Pracuś, 2021-07-29 11:37:39
Masz rację, to musi być wyjątkowy, nieogarnięty, opóźniony element.
-
Doktorek, 2021-07-29 11:31:47
Do Stone: Twój poziom nie zasługuje na komentarz.
-
eLPe, 2021-07-29 11:13:59
Budujące są ilości poparcia dla poniższych komentarzy. Nie wszyscy daliśmy się z"pis"ować ...
-
inti, 2021-07-28 23:38:02
Nie wiem, jaki jest poziom nauczania w tym liceum, ale wybieranie szkoły ze względu na avatary na Teamsie jest raczej śmiesznym pomysłem.
-
Stone, 2021-07-28 21:59:57
"Zakazane zostały także "symbole i znaki graficzne o wydźwięku wulgarnym, obscenicznym, ośmieszającym innych"." Jak to dobrze, że szkoła zakazała używania tego obscenicznego symbolu krzyża. Nie będą naszym dzieciom wciskać ideologi KK. Jeszcze żeby tych wulgarnych katolskich "pielgrzymek" zabronili, tam tylko - tfu - dorośli faceci w sukienkach paradują. A dzieci wszystko widzą i potem myślą że to normalne.
-
Hmm, 2021-07-28 17:33:35
Do S.I. Wrocław: dokładnie, nie dał się zaszantażować lewackiemu lobby.
-
S.I. Wrocław, 2021-07-28 17:17:41
Nie ilość uczniów ważna tylko jakość kształcenia i wzory wychowawcze. Brawo Panie Dyrektorze, budzi Pan zaufanie.