-
Rodzic , 2021-10-12 15:00:06
Do Pracujący Emeryt: ale z Ciebie żartowniś DORADCO METODYCZNY. Zapomniałam, że każdy twój wpis, to jeden żałosny żart. 🤓😎🤓😎🤓
-
Pracujący Emeryt, 2021-10-12 13:32:20
Zaszczepienie chroni przed zachorowaniem w ogóle, a słabsze organizmy przed ciężkim przebiegiem choroby i przed śmiercią. Imprezy na Dzień Nauczyciela są dobrowolne!!! Napisałem o stadionie w formie żartobliwej. Wiadomo, że kibice idą tam, bo chcą. Śmieszny Rodzicu, emeryt nie może być doradcą metodycznym.
-
Rodzic , 2021-10-12 12:33:34
Do ABC: ponoć zaszczepienie nie chroni przed zachorowaniem. Jeden drugiego zarazi i nieszczęście, czyli nauka online gotowa. Puźniej będziecie zganiać na uczniów. Według DORADCY METODYCZNEGO to bardzo nieodpowiedzialne zachowanie.
-
ABC, 2021-10-12 12:13:31
Do Nauczyciel Emeryt: Dlaczego imprezy nauczycieli mają być odwołane, skoro 80% jest zaszczepionych?
-
Rodzic , 2021-10-12 11:45:05
Do Pracujący Emeryt: a na stadiony idą ludzie z nakazu. 🤭DORADCO METODYCZNY jak zwykle porażający brak logiki, to akurat w szkole jest wymuszane przez układy podległo - towarzyskie. Taki np MAO jak coś zorganizuje to obecność obowiązkowa 🤓😎🤓😎🤓
-
Pracujący Emeryt, 2021-10-12 11:35:56
Udział w imprezach z okazji Dnia Nauczyciela jest dobrowolny. Przyjrzyjcie się stadionowi w czasie meczu reprezentacji Polski. Imponujący widok. Oczywiście wszyscy zaszczepieni lub ozdrowieńcy. Dzisiaj ok. 20.30 TVP.
-
Wielunianin, 2021-10-12 10:07:36
Dla tych mieszkańców Wielunia, których życie jest zagrożone przez OBRZYDLIWY ODÓR KULINARNY puszczany im celowo i z premedytacją do mieszkania przez kratkę wentylacyjną przez nauczyciela że szkoły IMIENIA ŚWIĘTEGO JANA PAWŁA II- dla tych nieszvzesnych ludzi oznacza to więcej OBRZYDLIWEGO ODORU W domu większe zagrożenie dla życia. I zaznaczam że pisząc to jestem w pełni władz umysłowych i zarazem pełen potwornego STRACHU O ŻYCIE MOJEBI MOJEJ RODZINY ! I PROSZĘ O NIE HEJTOWANIE MNIE ! To naprawde poważna sprawa. Dziękuję i proszę o pomoc.
-
Nauczyciel Emeryt , 2021-10-12 09:34:45
Mam nadzieję, że wszystkie imprezy nauczycieli z okazji dnia nauczyciela zostaną odwołane. Nie ryzykujmy niepotrzebnie.