Partnerzy portalu
KOMENTOWANY TEKST

Prezydenci przyglądają się miniówkom

• Szyld, 2012-05-21 18:12:04

Bywa i tak,że nic nie widać!!!
  • Marian, 2012-05-21 16:26:55

ja uważam, że w urzędach niedopuszczalna jest rewia mody, tym bardziej że niektóre urzędniczki wyglądają i zachowują się jak typowe "tipsiary" makijaż aż kapie, cycki na wierzchu,i wygląda do tego jakby zapomniała spódnicy założyć albo w jakiś leginsach i bluzce,takim strojem lekceważy interesanta czy kierownictwo nie powinno takiej "panii" wysłać do domu, żeby się przyzwoicie ubrała? jestem jak najbardziej za wprowadzeniem ( tam gdzie jeszcze nia ma ) odpowiednich regulacji dot.właściwego ubioru urzędnika
  • NY, 2012-05-18 08:57:42

Zawsze strój musi być dostosowany do okoliczności! Jeżeli urzędniczki chcą prowokować swoją"mini",zarówno kobiety jak i mężczyzn,to oznacza,że czegoś im brak,to pewne!
  • pistacja, 2012-05-17 22:46:15

niektórzy zaczynają sie przygladac podczas gdy inni juz dawno przestali zwracac na to uwage
  • amelie2, 2012-05-17 14:30:48

Dla mnie istotne jest co urzędnik ma w głowie, a nie to co ma na sobie. Urzędnik ma być kompetentny, uprzejmy i życzliwy. Najbardziej mnie drażni stawianie petentów (bo tak nas traktują urzędnicy) na baczność oraz śmierdzące panie i panowie z niemytymi włosami.

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!