Partnerzy portalu
KOMENTOWANY TEKST

Ministerstwo odpiera zarzuty NIK: W edukacji jest lepiej niż było

• Mlody, 2022-06-10 23:49:14

2400 20% mhh to ten Prestiż Brawo brawo .Czarnek ty oderwany od rzeczywistości jestes razem z prezesem i reszta ekipy
  • czechu , 2022-06-08 21:42:27

zacytujmy mądrości z artykułu : "Największy problem jest z nauczycielami zawodu. To jest problem, z którym nie poradziła sobie do tej pory żadna ekipa. I to jest największe wyzwanie. Trzeba to jasno powiedzieć, dzisiejszy rynek pracy jest dużo atrakcyjniejszy dla fachowców zajmujących się np. silnikami niż praca w szkole. " A TERAZ TŁUMACZĘ : w początkowych latach 80-tych w szkole średniej miałem kilkunastu nauczycieli- inżynierów różnych specjalności - oni wówczas pracowali w szkole dlatego ponieważ mieli zagwarantowane pensje w wysokości 105% średniej pensji inżynierskiej w przemyśle, liczba facetów - nauczycieli w szkole była zdecydowanie wyższa niżli obecnie - dziś facet w szkole jest rodzynkiem i tak już będzie - nikt rozsądny nie pójdzie do szkoły - to sprawiły kolejne nieudolne rządy,ciemniakami łatwo będzie sterować, manipulować i rządzić - nastał czas gryyyyla i piwka w puszce - Raj dla pińcetów! ,koniec wartościowej polskiej oświaty a testy Pisa czy inne g... to do śmieci ...
  • lp., 2022-06-08 11:58:32

Cytat Pana z ministerstwa: "Dodatkowo staramy się podnieść prestiż zawodu nauczyciela. Między innymi od maja weszły podwyżki w życie,.... " Informuję, że ministerstwo i partia rządząca wycenili prestiż mojej żony nauczycielki na 136 zł netto. Natomiast Orlen wycenił swój prestiż w mojej miejscowości na jakieś 8,05 zł za litr 95.
  • 120 % niczego ?, 2022-06-08 10:36:10

To epatowanie 20% podwyżki jest piękne. Tylko zauważcie, że nikt nie mówi ile to jest kwotowo. A 20 % od niczego to dalej jest 120 % niczego.
  • zdemaskowany , 2022-06-08 10:23:39

Już masz inny Nick Olo ,33 lata stażu i inne. .... teraz mam inny nick - ładny? 🤣🤣🤣🤣
  • C22, 2022-06-08 09:07:31

Jest lepiej. I nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie nie padało.
  • Zdemaskowany, 2022-06-08 08:46:37

Już masz inny Nick Olo ,33 lata stażu i inne.
  • art88KN , 2022-06-07 21:56:02

w edukacji jest lepiej niż było !!! jprl ... ... w ministerstwie pracują najgorsze s......syny o jakich w normalnej szkole nawet nie słyszano - nie zakrzywiajcie w MEN tak rzeczywistości bo podłoga stanie się sufitem i na łby pospadacie - i tego wam życzę !

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!