Partnerzy portalu
KOMENTOWANY TEKST

Ryszard Brejza zawiadomił Brukselę w sprawie bezczynności Polski

• P. Kuk, 2015-03-28 19:51:35

Do rrr: Czasami pytasz mnie, dlaczego tak tu jest? Chcesz, żebym odpowiedział. Dlaczego tyle zła i dokąd zmierza świat? Kto wiarę naszą sprzedał? Odpowiem Ci, że ja do końca nie wiem sam. Choć już widziałem wiele. I uwierz, trudniej mi niż Tobie tutaj żyć. Tyle mogę odpowiedzieć. Bo tutaj jest jak jest po prostu. I Ty dobrze o tym wiesz. Bo tutaj jest jak jest po prostu. I Ty dobrze o tym wiesz. Wierzę w to, że przyjdzie czas. Wierzę w to, że zmieni się. Wierzę w to, że Ty i ja. Obudzimy nowy dzień.
  • rrr, 2015-03-28 18:51:15

Europa Zachodnia potrafi zadbać o interes swoich firm a Polska wprost przeciwnie -dlaczego ?
  • adhd, 2015-03-28 13:55:15

Do Chdd: Inowrocław wybija się na niepodległość i naczelnik osobno podpisze traktat europejski...
  • ..., 2015-03-28 13:51:38

Do chdikk: Czarna wizja to wyraz woli politycznej - samorzad.pap.pl/depesze/wiadomosci_centralne/111918/Jedyni-tacy-w-Unii
  • Chdd, 2015-03-28 13:47:10

No to niech zgłoszą też sami siebie w sprawie konkursu na stanowisko naczelnika polecam lekturę portalu kuajwskiego
  • ..., 2015-03-27 14:50:34

Do chdikk: masz rację - przejęcia już się realizują - czytaj to - portalsamorzadowy.pl/gospodarka-komunalna/rynek-regionalnych-instalacji-przetwarzania-odpadow-komunalnych-bedzie-fala-przejec,69084.html
  • chdikk, 2015-03-27 14:21:40

Realizuje się czarny scenariusz - z gminnych przedsiębiorstw użyteczności publicznej pozostanie kamieni kupa... samorzady.pb.pl/2841449,8131,czarna-wizja-smieciowa
  • ..., 2015-03-27 08:28:12

Kolejne doniesienie : fakt.pl/polityka/komorowski-w-pali-ognisko-na-dzialce,artykuly,485447.html
  • gospodarz, 2015-03-27 07:43:59

Jak najbardziej popieram takie stanowisko Pana Prezydenta, czas już skończyć z idiotycznymi nadinterpretacjami urzędników. Tak naprawdę czytając tą dyrektywę od deski do deski można wywnioskować jednoznacznie, że skoro weszła w UE w życie, to tak samo u nas w RP. Mając powyższe na uwadze tak naprawdę samorząd ma do wyboru czy pójdzie drogą PZP czy zleci własnemu podmiotowi. Ale jak zawsze wszyscy są mądrzejsi i uważają że (...).....on mus być w postaci PZP. A za chwilę firmy i tak podniosą opaty za wywóz czy to się komu podoba czy nie. Wystarczy tylko bacznie poobserwować gminy pod kątem zmowy cenowej, jest tego naprawdę sporo.

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!